Ulykkeforsikring

5/5
5/5
5/5
3.5/5
5/5
4.5/5
3.5/5
5/5

Er du på jagt efter en god og billig ulykkeforsikring? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos os kan du nemlig sammenligne forskellige tilbud på forsikring, så du hurtigt og nemt kan finde den forsikring, der passer til dig.

En ulykkeforsikring er din sikkerhed, hvis du skulle komme ud for en hvilken som helst ulykke – for eksempel hvis du kører galt i din bil eller på cykel og får varige mén eller andre personlige skader. Med andre ord kan din ulykkeforsikring hjælpe og dække dig, hvis du kommer ud for et uheld og får en skade eller ved sygdom på grund af netop uheldet. 

Ulykkeforsikring overblik

På denne side har du mulighed for at sammenligne ulykkeforsikringer fra forskellige forsikringsselskaber på baggrund af forskellige kriterier såsom pris, dækningsgrad, forsikringsvilkår og kundefordele. Du har altså mulighed for at finde ikke bare den billigste forsikring, men også den bedste forsikring, der har vilkår og dækning, der passer perfekt til dig og dine behov.

Vi giver dig det komplette overblik over dine muligheder, når det kommer til ulykkeforsikring. Markedet for forsikring i Danmark er kæmpestort, og det kan derfor være svært at få overblik over de mange muligheder, der er. Der kommer af og til nye selskaber på markedet, som tilbyder nye og gode muligheder for forsikring, men der findes også store og veletablerede selskaber, som tilbyder rigtig gode forsikringer. Derfor mener vi, at det er nødvendigt at lave et ulykkesforsikring overblik, som kan give dig som forbruger mulighed for at gennemskue markedet og finde de forsikringer, der passer bedst til dig.

Ulykkeforsikring pris

Prisen på en ulykkeforsikring er ikke altid den samme. Forsikring pris kan nemlig variere på baggrund af en række faktorer, og derfor kan det være svært at give et endeligt bud på, hvad koster ulykkeforsikring. Normalt beregner man prisen for ulykkeforsikring på baggrund af følgende:

1. Din alder

Prisen for din ulykkeforsikring afhænger af, om det er en voksen eller et barn, der skal forsikres. Det er nemlig typisk billigere at få en ulykkesforsikring til børn. Børn og unge vil som regel være dækket af forældrenes ulykkeforsikring indtil de fylder 21 år.

2. Dit arbejde

Ulykkeforsikring pris kan desuden afhænge af, hvordan du er beskæftiget. Det vil altså sige, om du for eksempel er selvstændig samt hvilken branche du arbejder i.

3. Tilvalgsforsikringer

Naturligvis vil prisen for din ulykkeforsikring blive højere, hvis du vælger en række tilvalgsforsikringer. Dog skal man huske, at man som regel kan få en meget bedre pris på en samlet forsikringspakke, hvis man kombinerer flere forsikringer hos ét selskab. Det kan derfor være en god idé at undersøge, hvad prisen for ulykkeforsikring er, hvis man vælger mere end én forsikring.

4. Forsikringssummen

Når det kommer til lige netop ulykkeforsikring kan man selv få en smule “medbestemmelse” i hvad forsikringen koster. Det skal forstås på den måde, at man selv bestemmer den ønskede forsikringssum, som har betydning for, hvilken erstatning man kan få, hvis man får varige mén af en ulykke. Jo større din forsikringssum er, jo mere vil du som regel skulle betale for forsikringen.

Billig ulykkeforsikring

For at finde en billig ulykkeforsikring er man nødt til at undersøge markedet og lave et godt forarbejde. Du skal på forhånd have gjort dig nogle tanker om eksempelvis forsikringssum, da denne som sagt har betydning for, hvor billig en ulykkeforsikring du kan få. For at gøre det så nemt som muligt for dig at finde en billig ulykkeforsikring, har vi lavet denne oversigt over de ulykkeforsikringer, som vi mener er de bedste og billigste på markedet og har rigtig god dækning.

Her kan du som forbruger nemt og hurtigt finde en billig ulykkeforsikring og derefter undersøge dine muligheder nærmere. Når du skal finde ud af den konkrete pris på din ulykkeforsikring, kan du som regel regne den ud ved hjælp af en beregner direkte på forsikringsselskabets hjemmeside.

Ulykkeforsikring for studerende

Ulykkeforsikring for studerende eller for unge er noget, der bliver mere og mere populært hos de forskellige selskaber. Man ser desværre ofte, at mange unge og/eller studerende vælger deres forsikringer fra, fordi der måske ikke er penge til den i budgettet.

Det er dog en rigtig dårlig idé at vælge forsikringer fra, selvom pengene er små. Hvis man står uden en forsikring  og kommer ud for en ulykke, som giver varige men, kan man nemlig risikere slet ikke at få udbetalt nogen form for erstatning. Og det kan komme til at koste endnu flere penge på sigt.

Ulykkeforsikring FAQ

Er du stadig i tvivl om hvad en ulykkeforsikring helt præcist indebærer? Eller hvad du skal være opmærksom på, når du leder efter en forsikring, der passer til dig? Så læs med herunder, hvor vi svarer på forsikring ofte stillede spørgsmål.

Hvad er en ulykkeforsikring?

En ulykkeforsikring er i korte træk en forsikring, som kan hjælpe, beskytte og forsikre dig, hvis du kommer ud for en personulykke og kommer til skade. En forsikring er din sikkerhed for, at du kan få en økonomisk erstatning, hvis du får varige mén af en skade, for eksempel hvis du får nedsat din arbejdsevne og dermed ikke er 100 % i stand til at udføre et almindeligt arbejde. Der findes dog mange forskellige former for dækning, når det kommer til ulykkeforsikringer, og de varierer typisk fra selskab til selskab.

Hvad dækker en ulykkeforsikring?

En ulykkeforsikring vil som regel dække de omkostninger, som du får i forbindelse med en ulykke. Ulykkeforsikringen vil som regel dække de personskader, der opstår i tilfælde af et uheld. Afhængigt af dækningsgraden vil din ulykkeforsikring også kunne dække andre personer, som er involveret i ulykken. Det, der dækkes og det beløb, der kan udbetales i erstatning afhænger af din konkrete dækning og forsikringspolice.

Hvad koster en ulykkesforsikring?

Som sagt er der mange parametre, som spiller ind på prisen for forsikring. Disse parametre er for eksempel din alder, din beskæftigelse og tilvalgsforsikringer. Forsikringssummen har også betydning for prisen for din ulykkeforsikring i den forstand, at jo bedre økonomisk dækning, du får i din forsikring, jo mere vil du som regel skulle betale for selve forsikringen

Hvad betyder dobbelt erstatning?

Dobbelterstatning er noget, man kan tilvælge sin ulykkeforsikring hos flere selskaber. Når man vælger dobbelt erstatning kan man få udbetalt det dobbelte beløb af det, som man ellers ville få udbetalt i erstatning for varige mén efter en skade. Dobbelterstatning betyder altså med andre ord, at hvis du eksempelvis efter en ulykke bliver erklæret 10 % invalid, vil du i stedet for kun at få udbetalt 10 % af forsikringssummen, vil kunne få udbetalt 20 % af forsikringssummen.

Find forsikring på Dyreforsikringer, Mc forsikringer, Indboforsikringer m.m. 

Skiftforsikring.dk drives og ejes af Admill ApS