Elektronik forsikring

Lad forsikringsselskaberne komme til dig med et godt tilbud

Når du tegner en indboforsikring, kan du også vælge at tegne en elektronik forsikring. Denne form for forsikring skal være med til at dække al elektronik, der ejes af medlemmerne af huset. 

Elektronik forsikring overblik

En elektronik forsikring medvirker til, at du ikke behøver købe ekstra forsikringer, hver gang du går ud og køber nyt elektronisk udstyr såsom et tv, en computer, mobiltelefoner og tablets.

Når du tegner en elektronik forsikring, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad forsikringen dækker. 

I de fleste tilfælde dækker en elektronik forsikring mekanisk eller elektrisk nedbrud i genstanden, som medvirker til, at genstanden bliver uanvendelig eller ubrugelig. Derudover vil en elektronik forsikring ofte dække, hvis der eksempelvis opstår pixelfejl i fladskærme.

Som en hovedregel vil en elektronik forsikring ofte dække al den skade, som du ikke selv er herre over. Hvis du spilder vand på eller taber et stykke elektronik, vil elektronik forsikringen ikke altid dække. Det kan variere fra forsikring til forsikring.

Billig elektronik forsikring

Jagten på den rette elektronik forsikring kan være svær og lang. Derfor ønsker vi at hjælpe dig med at skabe et overblik over, hvad de forskellige forsikringer tilbyder.

Oftest ønsker folk at skaffe den billigste elektronik forsikring, men det er vigtigt, at du sætter dig ind i om den givne forsikring i så fald dækker alle de ting, som du ønsker at have til rådighed. 

Vores sammenligningsside vil gøre det hurtigere og nemmere for brugerne at navigere rundt i de mange muligheder, som de forskellige elektronik forsikringer tilbyder. På den måde kan du være sikker på at finde både den billigste – men også den bedste – elektronikforsikring.

Elektronik forsikring pris

Når du ser på prisen for en elektronik forsikring, er der mange forskellige ting, som du skal være opmærksom på. En af de vigtigste ting er den selvrisiko, som der oftest er forbundet med en elektronik forsikring. En selvrisiko betyder, at der er et startbeløb, som du selv skal betale, når du ønsker at gøre brug af forsikringen. Dette beløb lyder oftest på 1000 kroner.

Når det kommer til forsikring af elektronik, kan det være forskelligt fra person til person, hvor meget elektronisk udstyr, de er indehaver af. Derfor findes der også et hav af forskellige elektronik forsikringer og priser på markedet. 

Jo mere dyr elektronik du ejer, jo dyrere en elektronik forsikring kan du eventuelt blive nødt til at tegne. Dette felt hjælper vi dig med at navigere rundt i. 

Elektronik forsikring FAQ

I denne sektion kan du lære om de mest basale ting ved en elektronik forsikring. 

Hvad er en elektronik forsikring?

En elektronik forsikring dækker funktionsfejl i elektronisk udstyr. Der går ikke grænser for, hvilket slags elektronisk udstyr, elektronik forsikringen dækker. Du kan oftest tegn en elektronik forsikring i forbindelse med din indboforsikring

Hvad dækker en elektronik forsikring?

En elektronik forsikring dækker al elektronisk udstyr. Her er der tale om computere, mobiltelefoner, kameraer, tablets, tv og så videre. Flere og flere elektronik forsikringer dækker også mere avanceret eller anderledes elektronisk udstyr.

Hvad koster en elektronik forsikring?

De bedste elektronik forsikringer kan variere i pris. Du vil oftest skulle betale et månedligt beløb. Derudover vil der være en selvrisiko på oftest 1000 kroner.