Billig forsikring

Lad forsikringsselskaberne komme til dig med et godt tilbud

Indtast nummerplade og sammenlign priser på din bilforsikring

På denne forsikringsportal kan du finde billig forsikring. Siden skal hjælpe dig og andre med at finde den helt rigtige forsikring uden de store omkostninger. Her på siden får du tilbudt tre omkostningsfrie forslag på forsikringer der passer godt til dig, fra forskellige forsikringsselskaber der alle konkurrerer om få netop dig som kunde og som skal sikre dig den bedste pris på din forsikring i sammenlignet med dine behov.

I første omgang skal du først vælge hvilke typer af forsikringer du ønsker, og herefter indtaste dine personlige oplysninger i formularen, hvorefter du kan indhente dine tilbud fra et udvalg af forsikringer. Det er hurtigt, gratis og uforpligtende og du kan nemt sammenligne priser og dækninger og vælge det tilbud, der passer dig allerbedst.

Vores mission med denne portal er at skabe forbindelse mellem kunder og forsikringsselskaber, samt at skabe overblik og gennemsigtighed på markedet. Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at udvælge den perfekte forsikring, og hermed tilføre mere ro i hverdagen, så tiden og energien i stedet kan bruges på de ting i livet, der virkelig betyder noget – uden at skulle bekymre sig om hvad der sker, hvis uheldet er ude.

I det følgende får du et overblik over hvilke forsikringstilbud der sammenlignes og kan tilbydes af forsikringsselskaberne, samt hvilke forsikringer der er billige, og hvornår man egentlig kan kategorisere en forsikring som billig, og hvor sådan en billig forsikring i så fald findes.

Billig forsikring overblik

Som tidligere nævnt, er du kun få skridt fra at finde en ny og billig forsikring der passer perfekt til dine behov og ønsker. Processen kan inddeles i tre skridt; hvor du i første omgang vælger de forsikringer du ønsker. Jo flere forsikringer du vælger at indhente tilbud på, jo større rabat kan du som regel opnå, da du vil stå som en mere attraktiv kunde i forsikringernes øjne.

Herefter skal du indtaste dine personlige oplysninger i formularen på siden. Sørg for at udfylde så meget som muligt. Jo mere info du kan udfylde nu, jo hurtigere vil du kunne modtage et passende tilbud.

Efterfølgende skal du tjekke at alle dine angivne oplysninger er korrekte – især telefonnummer og email er vigtigt, da du ellers vil være svær at kontakte. På den måde sparer du også tid i den anden ende.

Herefter vil du modtage tre tilbud på dine forsikringer, hvoraf du kan vælge det ønskede tilbud – eller afslå det hele. Valget er dit. Der vil som regel gå 1-2 dage før du modtager dine tilbud – afvent derfor alle tilbuddene og vælg derefter det tilbud der passer bedst til dig.

Billig forsikring til unge

Som ung er forsikringer ikke det første der popper frem på nethinden når man fylder 18 år og bliver myndig. Det gør dem dog ikke mindre vigtige af den grund. Det er naturligvis helt op til den enkelte om man ønsker en forsikring – de fleste vil dog rådes til at tegne en forsikring – bare for din egen sikkerheds skyld. Som ung kan du ofte få forsikringer lidt billigere end ellers.

Især hvis du er studerende, er forsikringer faktisk ikke den dyreste post. Det ændrer dog ikke på, at du som ung og studerende også kan have brug for en indboforsikring, bilforsikring eller ulykkesforsikring. Underordnet om det månedlige budget er stramt i forvejen. Du kan derfor få hjælp her på siden til at finde den billigste forsikring til unge, og modtage tre tilbud når du har angivet dine personlige oplysninger – og angivet at du er ‘studerende’.

Billigste og bedste forsikring

På denne portal ønsker vi, som tidligere nævnt, at hjælpe dig med at finde den billigste og bedste forsikring uden de store omkostninger. Vi er hverken ejet af forsikringsselskaber eller brancheorganisationer, og vi leverer ovenikøbet gratis service og intet købskrav når du får tilbud på dine forsikringer. Nedenfor kan du få et indblik i de de mest populære forsikringskategorier, som hyppigt tegnes af private.

Det opleves ofte at man har brug for mere end en forsikring, hvorfor vi anbefaler at du indsamler tilbud på hele dit forsikringsbehov – dette kan bedre svares sig for dig. Nedenfor kan du se vores billige forsikringer inddelt i kategorier.

Disse kaldes hhv. “Forsikringer der dækker hus og hjem”, “Bilforsikring og køretøj”, “Personforsikringer”, “Fritids- og rejseforsikringer” og “Forsikringer til unge”. Gå på opdagelse nedenfor:

Billige forsikringskategorier

Nedenfor finder du en liste over billige forsikringskategorier, som kan findes og sammenlignes på vores side. Nogle forsikringer er billigere end andre og som regel er selvrisikoen afgørende for forsikringens pris.

Det er individuelt hvad man søger i en forsikring og hvad man ønsker skal forsikres. Det er derfor også en individuel beslutning om man ønsker at forsikre sig selv og sine personlige genstande og ejendomme.

Billig forsikring FAQ

Det kan for mange være forvirrende, hvornår det er vigtigt, at man tegner en forsikring og hvilken forsikring der er den billigste, og der kan være mange spørgsmål involveret i processen. Derfor får du svarene på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med en at finde en forsikring lige her.

Hvilken forsikring er billigst?

Dette er et spørgsmål der ikke er helt ligetil at besvare. Der er nogle faktorer der spiller ind og som er afgørende for hvilken forsikring der er billigst. Det er klart at er man ung og studerende er forsikringerne tilpasset deres situation – og er derfor ofte relativt billige sammenlignet med standard priserne på forsikringer, da budgettet i deres tilfælde ofte ser anderledes ud.

Ofte kan studerende tegne forsikringer gennem deres fagforeninger som derigennem sørger for at forsikringen fastholdes i den billige ende. Derudover er det vigtigt at understrege at dine forsikringer oftest kan “splittes” i det antal personer i er i husstanden. Det giver derfor også sig selv, at bor man alene, står man selv med omkostningerne, men kan i stedet splitte dem op i mindre bidder hvis man er flere der skal dækkes. Det er oftest også forskelligt hvilke dækninger din forsikringer indebære. Til tider kan en indboforsikring godt tegnes med en tilhørende cykel- eller elektronikforsikring, hvilket ligeledes har betydning for forsikringens samlet pris.

Hvor finder jeg den billigste forsikring?

Som tidligere nævnt, kan du selv vælge de forsikringer, du er interesseret i og følge vejledningen undervejs. Du kan undersøge pris og dækning for én forsikringstype eller flere forsikringer ad gangen. Du bestemmer selv, hvilke forsikringer og dækninger, der skal være en del af den pris, du får vist. Det kan eksempelvis være, om du ønsker skidækning til din rejseforsikring, eller om du ønsker vejhjælp til din bilforsikring.

Prisen, på den eller de forsikringer du vælger, er baseret på de oplysninger, du indtaster, de valg du træffer undervejs, og tager desuden udgangspunkt i en standarddækning med nogle forudvalgte parametre – eksempelvis størrelsen af selvrisiko, hvorfor det er svært at give et konkret svar på hvilken forsikring der er billigst.

De udvalgte parametre har vi fastsat ud fra, hvad kunder hos forsikringsselskaberne plejer at prioritere i en bestemt forsikring. Du kan selv ændre disse parametre, som er forudbestemt på dine vegne. Disse parametre kan justeres på resultatsiden, så det tilpasses dine behov og ønsker.

Forsikringsselskaberne har deres egne online priser, dækninger og vilkår på baggrund af de oplysninger, du indtaster undervejs og det er disse der leveres til dig. Det er derfor altid deres opdaterede priser og dækninger, der er de gældende, hvorfor spørgsmål eller andre henvendelser omkring forsikringerne skal foretages ved at kontakte det specifikke forsikringsselskab.

Hvor finder jeg en billig bilforsikring?

En bilforsikring er ofte en af de dyrere forsikringer, hvorfor der også er altid er større konkurrence blandt forsikringsselskaberne i kampen om at lokke kunder til at tegne en bilforsikring hos dem.

Flere forsikringer sænker priserne på bilforsikringen, når de skal indfange nye kunder og der kan derfor være flere penge at spare, ved at skifte til et billigere selskab. Flere undersøgelser viser dog at de fleste betaler overpris for at forsikre deres bil, hvorfor det for de fleste bilejere godt kan betale sig at undersøge markedet, blandt andet ved at indhente tre gratis tilbud på forsikringer. Det kan dog være en udfordring at finde den rigtige bilforsikring.

Dækning og pris hænger dog meget godt sammen og det store spørgsmål er derfor oftest, hvor godt du ønsker at være dækket i tilfælde af et uheld. Der findes, i den forbindelse, to typer af bilforsikringer, som du skal tage stilling til – henholdsvis ansvarsforsikring og kaskoforsikring.

Din ansvarsforsikring dækker de skader, som du forvolder på andre bilister, samt deres genstande. Denne forsikring er lovpligtig i Danmark. Kaskoforsikringen dækker, udover skader du forårsager på andre, ligeledes de skader du forårsager på din egen bil. Denne forsikring er dog ikke lovpligtig i Danmark. En ansvarsforsikring er stort set ens blandt de danske forsikringsselskaber og er derfor lettere at sammenligne. Selvrisikoen er afgørende for prisen i dette tilfælde, da en lavere selvrisiko sikrer en dyrere bilforsikring.