Katteforsikring

Lad forsikringsselskaberne komme til dig med et godt tilbud

En katteforsikring er den forsikring, som du kan bruge til at forsikre din kat. En forsikring til katte dækker alle katteracer.

Bedste katteforsikring? Få overblik her

Det er ikke lovpåkrævet i Danmark, at du har en ansvarsforsikring til din kat gennem din katteforsikring. Dog kan det være en god ide, at du tegner en sundhedsforsikring, når du anskaffer dig en kat, så du kan være sikker på, at du er godt dækket ind, når du anskaffer dig en kat. På denne måde kan du være sikker på, at du ikke får chokerende regninger, når du tager din kat med til dyrlægen, og at du er godt dækket ind, skulle din kat have behov for en operation eller genoptræning i forbindelse med en skade eller sygdom.

Katteforsikring pris

Det er forskelligt, hvor meget hver enkelt katteejer skal betale for en god og dækkende katteforsikring. Dette kommer an på den kat, som du har anskaffet dig, og det er derfor en god ide, at du henter tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber, så du kan være sikker på, at du får den billigste og bedste katteforsikring muligt. Husk her på, at du aldrig er tvunget til at takke ja til de tilbud, som du får tilsendt af forsikringsselskaberne.

Katteforsikring FAQ

For både nye og rutinerede katteejere kan der være spørgsmål omkring, hvornår en katteforsikring skal tegnes, og hvorfor det kan betale sig at investere i en katteforsikring i første omgang. Derfor får du her svarene på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med en katteforsikring. 

Hvad dækker en katteforsikring?

Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, hvor meget din katteforsikring dækker. Dog dækker de fleste katteforsikringer, hvis din kat skulle blive syg, og den skal til dyrlæge. Forsikringen dækker også, hvis din kat brækker et ben, og den skal opereres og have genoptræning. Du kan dog altid udvide din katteforsikring med flere forskellige muligheder for dækning, hvis du gerne vil være bedre sikret end den almindelige sundhedsforsikring til din kat. Dette er specielt en god ide, hvis du bruger din kat til avl, eller du bruger din kat til udstillinger.

Hvad koster en katteforsikring?

Der er ikke en fast pris, som du skal betale, når du gerne vil have en katteforsikring. Prisen på en katteforsikring er nemlig beregnet ud fra den enkelte kat, og der bliver derfor taget hensyn til, hvor gammel katten er, når forsikringen tegnes, og hvilken sundhedstilstand, som katten er i, når forsikringen tegnes. Derudover tages der også hensyn til, hvilken race af kat, som du har valgt at anskaffe dig, da der er nogle katteracer, som er dyrere at have end andre, når det kommer til dækning af sundhedsudgifter. 

Hvilken katteforsikring skal jeg vælge?

Når du skal vælge den bedste katteforsikring, så er det vigtigt, at du tænker ud i fremtiden. Her skal du tage med i tankerne, hvad din kat måske vil få behov for i form af sundhedsmæssig pleje, og hvor meget du kan klare at betale selv, når du ser på din økonomi. Den bedste katteforsikring, er den forsikring, som dækker de fleste af de risici, som din kat kan komme ud for, til den bedste pris muligt. Her er det en god ide, at du ser på en katteforsikring bedst i test, så du kan være sikker på, at du er dækket bedst muligt af din katteforsikring.

Find forsikring på Dyreforsikringer, Mc forsikringer, Indboforsikringer m.m.