MC forsikring

Lad forsikringsselskaberne komme til dig med et godt tilbud

I Danmark er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, herunder MC forsikring, hvis man ejer en motorcykel. Det er derudover – hos de fleste forsikringsselskaber – også muligt at tilvælge en kaskoforsikring til MC for at være ekstra godt forsikret, hvis uheldet er ude. Når du har begge dele er din motorcykel nemlig forsikret mod alt lige fra uheld til brand og tyveri samt eventuelle skader, som du eller din motorcykel laver på andre personer eller andre personers ejendele.

MC forsikring overblik

Når du skal finde din nye MC forsikring, kan du med fordel starte din søgen lige her. Her har vi nemlig samlet alle de bedste, billigste og mest relevate MC forsikringer i Danmark i en MC forsikring oversigt, så du nemt kan få det bedste overblik over dine muligheder. Du kan sammenligne de forskellige motorcykel forsikringer på flere parametre såsom dækningsgrad, pris og forsikringsvilkår.

MC forsikring pris

Prisen for en MC forsikring kan ændre sig utroligt meget alt efter hvem du er, hvor gammel du er samt hvilken motorcykel, du har. Når du skal finde den konkrete pris på din mc forsikring kan du som regel gøre brug af en MC forsikring beregner. Sådan én har de fleste forsikringsselskaber på deres egen hjemmeside. Ofte fungerer det faktisk så nemt, at du blot kan indtaste din nummerplade, og så modtager selskabet alle de informationer, der er nødvendige for at de kan beregne en helt konkret MC forsikring pris til dig.

Billig MC forsikring

Ønsker du at finde en god og billig MC forsikring bør du naturligvis gøre brug af vores MC forsikring oversigt, som kan give dig et rigtig godt indblik i, hvilken udbyder, der har den billigste MC forsikring. Leder du efter billig MC forsikring til unge, kan du naturligvis også søge efter det her hos os. Her bør du se på de kundefordele, du får hos de forskellige udbydere. Der er nemlig mange selskaber, der tilbyder en god og billig motorcykel forsikring til unge eller studerende.

MC forsikring FAQ

Hvis du er ny i “motorcykel verdenen” kan der opstå mange spørgsmål, når det kommer til motorcykel forsikring. I denne MC forsikring FAQ har vi samlet en række af de mest stillede spørgsmål, så du måske også kan få svar på noget af det, du går og undrer dig over.

Hvad er en MC forsikring?

En MC forsikring er som udgangspunkt en ansvarsforsikring, der dækker din motorcykel. Det er den grundlæggende dækning, som er lovpligtig, og som du altså skal have til din motorcykel. Som udgangspunkt behøver du ikke anden forsikring end denne, men mange vælger også forskellige tilvalgsforsikringer som eksempelvis kaskoforsikring til MC, helårsforsikring (frem for kun at vælge MC forsikring periode kan man også vælge MC forsikring i vinterperiode), tyveriforsikring til MC, vejhjælp til MC osv.

Hvornår dækker en MC forsikring?

Den grundlæggende ansvarsforsikring dækker de skader, som du (og din motorcykel) laver på andre personer eller personernes ejendele. En kaskoforsikring – hvis du tilvælger sådan én – kan dække dig mod skader på din egen motorcykel som eksempelvis tyveri, hærværk, brand osv. Som nævnt ovenover kan du vælge en række andre tilvalg til din MC forsikring, så du også er dækket mod en masse andre ting som eksempelvis at være dækket udenfor sæson, vejhjælp til eksempelvis bugsering og motorhjælp, forsikring mod førerulykker mm.

Hvad koster en MC forsikring?

Det er svært at sige konkret, hvad koster en MC forsikring, da det afhænger helt specifkt af, hvilken motorcykel du har. Jo mere din motorcykel er værd, jo mere vil din mc forsikring som hovedregel koste.

En standard ansvarsforsikring til MC er klart den billigste løsning, men jo bedre du ønsker at være forsikret, jo mere vil det koste dig. For eksempel hvis du tilvælger kaskoforsikring og helårsforsikring. Du kan finde en mere konkret pris på MC forsikring på de enkelte forsikringsselskabers hjemmesider, når du har udvalgt de bedste via vores MC forsikring overblik.

Find forsikring på Dyreforsikringer, Mc forsikringer, Indboforsikringer m.m.