Hundeforsikring

Lad forsikringsselskaberne komme til dig med et godt tilbud

En hundeforsikring er den forsikring, som du kan bruge til at forsikre din hund. En forsikring til hunde dækker alle hunderacer.

Hundeforsikring overblik

I Danmark er det ikke lovpåkrævet, at du har mere end en ansvarsforsikring, når du har en hund i hjemmet. Dette betyder, at du har en forsikring, som dækker, hvis hunden skulle gøre skade på andre personer eller andres ejendele. Denne form for hundeforsikring er den billigste på markedet, når det kommer til forsikringer, men du kan i mange tilfælde også få muligheden for at tilvælge flere forskellige forsikringer.

Hundeforsikring pris

Det er forskelligt, hvor meget du skal betale for din hundeforsikring i måneden. Dette kommer som oftest an på hundens alder, når du tegner forsikringen, og denne sum kan stige i takt med, at hunden bliver ældre.

En anden faktor, når prisen på din forsikring skal beregnes er hundens race. Der er hunderacer, som får flere skader end andre, og det er derfor vigtigt, at du har dette i tankerne, når du først anskaffer dig en hund.

En tredje faktor, når prisen på din hundeforsikring skal beregnes er, om hunden har skader eller andre sygdomme eller skavanker, inden du tegner din hundeforsikring.

Bedste hundeforsikring

Den bedste hundeforsikring, som du kan tegne for din hund er en forsikring, som dækker alle de behov, som du måtte have i hverdagen i forbindelse med din hund. Ved du, at du har en race, som muligvis er udsat for større skader senere i livet, så er det en god ide, at du tegner en sundhedsforsikring på din hund, allerede når den er hvalp. Skal din hund bruges som brugshund, altså skal den arbejde meget på bane eller anden form for træning, så er det en god ide, at du har en arbejdsforsikring til din hund. Dette dækker eventuelle skader, som hunden måtte pådrage sig gennem sit arbejde.

Hundeforsikring FAQ

Der kan være mange spørgsmål forbundet med anskaffelsen af en hund, specielt i forbindelse med en hundeforsikring. Derfor får du her svarene på de mest stillede spørgsmål, når der er tale om en hundeforsikring.

Hvad dækker en hundeforsikring?

En hundeforsikring dækker efter, hvor mange ekstra forsikringer, som du har tilvalgt. Har du udelukkende valgt en ansvarsforsikring til din hund, så dækker denne kun, hvis hunden gør skade på andre personer eller andres genstande. Du kan udover ansvarsforsikring tilvælge en udvidet hundeforsikring, hvor du er dækket af en sundhedsforsikring til din hund og en arbejdsforsikring.

Hvad koster en hundeforsikring?

Det er forskelligt, hvor meget du som hundeejer skal betale for din hundeforsikring. Prisen bliver som oftest beregnet ud fra hundens alder, sygdomshistorie, race, og om hunden er i arbejde i hverdagen. Er du i tvivl omkring, hvor meget du vil skulle betale i månedlig ydelse for din hundeforsikring, så er det en god ide, at du tager kontakt til dit forsikringsselskab for at få et godt tilbud på en dækkende hundeforsikring. 

Hvilken hundeforsikring skal jeg vælge?

Når du skal vælge en hundeforsikring er det en god ide, at du vælger ud fra, hvad din hund kan få brug for ude i fremtiden. Det kan være en dyr affære, hvis din hund har brug for en operation, eller den skal til dyrlæge med maveproblemer. Derfor er det en god ide, at du overvejer, hvilken type af udvidet hundeforsikring, som passer til dig.

Skiftforsikring.dk drives og ejes af Admill ApS