Tandlæge forsikring

Lad forsikringsselskaberne komme til dig med et godt tilbud

En tandlægeforsikring – som regel blot kaldet tandforsikring – er den forsikring, som kan hjælpe dig med at bevare sunde og stærke tænder gennem hele livet. Det er ikke helt billigt at gå til tandlæge et par gange om året, hvis man har brug for en del behandlinger. Og hvis du har brug for flere behandlinger, kan det faktisk godt svare sig at tegne en tandlæge forsikring. Du kan også finde ulykkeforsking her, som dækker tandskader.

Tandlæge forsikring overblik

Her hos skiftforsikering har vi samlet et tandforsikring overblik, så du hurtigt får en idé om hvilke forsikringsselskaber, du kan vælge imellem, når du skal finde din nye tandforsikring. Et tandforsikring overblik er med til at skabe gennemsigtighed på markedet for tandlæge forsikring, og det er netop vores mål med dette site. Vi vil gøre det så nemt som muligt for dig som forbruger at sammenligne de forskellige tandlæge forskringer på forskellige parametre, så du kan finde den, der passer bedst til dig.

Dansk tandlæge forsikring

I Danmark er der ikke noget lovkrav der siger, at man skal have en tandlæge forsikring i Danmark. Det er helt op til den enkelte, hvor godt man ønsker at forsikre sig. I Danmark betaler man selv for at gå til tandlæge, og derfor kan det for mange godt svare sig at tegne en tandforsikring, da den kan være med til at dække nogle af de udgifter, man har til tandlægen – de kan nemlig godt være rigtig store. Mange vælger at melde sig ind hos sygeforsikring Danmark, da denne kan give tilskud til tandlæge regningen eller måske endda dække den 100 %.

Tandlæge forsikring pris

Tandlæge forsikring pris er meget individuel. Prisen for din tand forsikring afhænger nemlig af flere forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger den af din alder. De helt unge – eller måske endda studerende – kan typisk få rabat på tandlæge forsikring. Ellers er tandforsikring som udgangspunkt dyrere, jo ældre man er. Det afhænger desuden af, hvor mange personer, der kombineres i forsikringen. I dette henseende kan man både lave en fælles forsikring som par eller ægtefæller i husstanden, og det bliver også billigere at forsikre sine børn, hvis man vælger at tage børnene med i sin tandlæge forsikring. 

Billigste tandlæge forsikring

Som nævnt ovenfor afhænger prisen for din tandforsikring af din alder samt hvor mange personer, der skal forsikres. Det vil derfor også sige, at den billigste tandforsikring er den, du kan få som ung eller studerende. Din tandlæge forsikring vil også være billigere, hvis I er flere personer, der bliver forsikret. Det kan derfor godt betale sig at se på mulighederne for at kombinere sin tandforsikring med sin ægtefælle eller med sine børn. 

Når du leder efter den billigste tandforsikring kan du med fordel starte med at tage et kig på vores tandlæge forsikringsoversigt. Her kan du sammenligne de forskellige tandforsikringer så du nemt kan finde den billigste og bedste tandforsikring.

Tandlæge forsikring FAQ

Er du stadig i tvivl om, hvad en tandforsikring egentlig er for noget og hvad den indebærer for dig? Så læs med herunder, hvor vi har lavet en tandlægeforsikring FAQ, hvor vi svarer på de mest stillede spørgsmål, når det kommer til dansk tandforsikring.

Hvad er en dansk tandlæge forsikring?

En dansk tandforsikring er en forsikring, som kan hjælpe dig med at dække en del af de udgifter, du har i forbindelse med besøg hos tandlægen. Den kan både dække en bestemt procentsats af særlige behandlinger hos tandlægen, eller den kan dække bestemte behandlinger fuldstændigt, afhængigt af hvilken type tandlæge forsikring du vælger.

Er det en god idé at have en tandlæge forsikring?

Det kan være en god idé at have en tandforsikring, hvis du før i tiden har haft problemer med tænderne eller måske lider af en særlig sygdom, som har betydning for dine tænder. Altså, hvis du har brug for at gå regelmæssigt til tandlægen og derfor har mange tandlægeudgifter. Den kan nemlig hjælpe dig med at dække mange af disse udgifter. Det kan også være en god idé for dig at forsikre dine tænder, hvis du blot ønsker at passe rigtig godt på dig selv og din krop.

Hvad koster en tandlæge forsikring?

En tandforsikring kan koste meget forskelligt, da prisen for tandforsikring som sagt tilpasses den, der skal forsikres. Men pris for tandlægeforsikring starter som regel omkring 1000 kr om året, men kan også sagtens gå helt op til 3-4000 kr om året, afhængigt af, hvor godt du ønsker at være dækket, din alder samt eventuel ægtefælle eller børn, som også skal forsikres.

Find forsikring på Dyreforsikringer, Mc forsikringer, Indboforsikringer m.m. 

Skiftforsikring.dk drives og ejes af Admill ApS