Sammenlign forsikring

Lad forsikringsselskaberne komme til dig med et godt tilbud

Sammenlign forsikring lige her. Er du på jagt efter en god forsikring til den bedst mulige pris? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vores mission er nemlig at gøre det nemt for forbrugerne at sammenligne alle de mange muligheder, der er på markedet for forsikring i Danmark. Vi hjælper dig med at finde den bedste forsikring til den bedste pris – som passer helt perfekt til dig.

Indtast nummerplade og sammenlign priser på din bilforsikring

Hos os kan du få et komplet overblik over alle dine muligheder, når det kommer til forsikring. Der er nemlig rigtig mange forsikringsselskaber på markedet, og derfor kan det være svært selv at komme i gang med at sammenligne alle selskaberne for at finde det bedste. Og det er her, vi kommer ind i billedet. For vi har rent faktisk lavet al det hårde arbejde for dig! Vi sammenligner alle de bedste forsikringsselskaber på alle de vigtigste parametre: Pris, dækningsgrad, vilkår, kundefordele etc.

Forsikring sammenligning

Når man sammenligner forsikringer er det vigtigt, at man ikke blot ser på, hvor man kan få den billigste forsikring. Der er nemlig mange andre ting, der spiller ind, når man laver forsikring sammenligning. Først og fremmest bør man se på, hvilke personlige behov forsikringen skal opfylde. Hvis du for eksempel bor til leje i en lejlighed, bør du ikke lede efter en god husforsikring. Du bør i stedet for måske se på at sammenligne lejerforsikringer eller indboforsikringer. 

Når du sammenligner de forskellige forsikringsselskaber skal du også være opmærksom på, at den dyreste forsikring ikke nødvendigvis er den bedste forsikring. Der kan være stor forskel på, hvad de forskellige forsikringer indeholder samt hvad de dækker. Pris og kvalitet hænger som regel sammen, men du kan også opleve, at du kan få præcis den samme dækning hos et billigere forsikringsselskab – og på den måde kan det rent faktisk godt betale sig at sammenligne forsikringer lidt nærmere.

Forsikrings kategorier

Her på vores site får du et komplet overblik over de mange forskellige forsikrings kategorier, der er på markedet. Vi har samlet de forskellige forsikringer i kategorier, så du nemt kan få en idé om hvilke typer af forsikring, du personligt har brug for. Dermed kan du også meget nemmere sammenligne de forskellige udbydere af de respektive forsikringstyper, så du har mulighed for at finde ét selskab, hvor du kan samle alle (eller flest mulige af) dine forsikringer.

For at give et hurtigt overblik over de mange forskellige forsikringskategorier, du har mulighed for at sammenligne her hos os, har vi samlet dem i denne liste:

Her hos Skiftforsikring kan du ganske nemt – og naturligvis helt uforpligtende – sammenligne de forskellige forsikringsselskaber på prisen, så du kan finde den bedste og billigste forsikring, som passer til dig. Man ser af og til at nogen vælger deres forsikring fra, hvis den kommer til at fylde meget i budgettet, men det kan ofte ikke betale sig at vælge den fra, da det på sigt kan betyde endnu større udgifter, hvis man pludselig står med en stor udgift, som forsikringen ellers kunne have dækket. Det kan derfor være alle pengene værd, hvis man sammenligner de fordele, som de forskellige forsikringsselskaber tilbyder, så man kan finde den, der har de mest fordelagtige vilkår til den bedste pris – og dermed finder en billig forsikring, som man har råd til at betale.

Bedste forsikring

Den bedste forsikring for dig er ikke nødvendigvis den bedste forsikring for din nabo eller din kollega. Den bedste forsikring er den, der dækker dine personlige behov. Med andre ord er det meget individuelt, hvordan man vil kategorisere den bedste forsikring

Tag nu for eksempel Søren, som er 34 år gammel og bor i et hus, som han selv ejer. I sin fritid går han til kitesurfing, og han tager på skiferie hvert år sammen med sine kammerater. Søren har derfor brug for en god husforsikring og indboforsikring – som udgangspunkt. Derudover har han brug for en god rejseforsikring, som også skal kunne dække ham, når han tager på skiferie. Desuden har han brug for en fritidsforsikring eller en såkaldt ekstremsportsforsikring, som kan dække ham, hvis han kommer til skade eller skader andre, når han kitesurfer.

Hvis du derimod er studerende og bor til leje i en mindre lejlighed, ingen børn har og ikke dyrker nogen former for ekstremsport, har du ikke brug for alle de specielle forsikringer. Du vil som regel kunne nøjes med en god inboforsikring og eventuelt en lejer- og ulykkesforsikring. Der er altså stor forskel på, hvor store behov, man har for at være forsikret. Jo flere værdifulde ting, man ejer (som for eksempel en bil og et hus), jo bedre skal det forsikres. Men studenrende vil typisk ikke eje særlig mange ting af værdi, og har derfor ikke brug for ekstra mange forsikringer.

Forsikring til unge

Mange forsikringsselskaber tilbyder lige netop derfor særlige forsikringer til unge mennesker, som endnu ikke har særlig mange ejendele af høj værdi. Det vil typisk være en forsikring til unge, som kan dække til som indbo, studiecomputer, mobiltelefon, TV, Playstation mm. En forsikring til unge vil som regel være noget billigere end andre forsikringer, så flest muligt vil have råd til at kunne betale for den.

Forsikring til studerende

Flere og flere selskaber vælger desuden at lave særlige tilbud på forsikring til studerende. Det gør de af den grund, at mange studerende vælger at lade være med at betale til en forsikring mens de er på SU, fordi det kan være en for stor post på budgettet – og derfor bliver den valgt fra. Det er desværre en meget uheldig udvikling, da det på sigt kan koste ekstra meget, hvis man ikke er dækket af en forsikring og kommer ud for et uheld, hvor forsikringen kunne have dækket de høje omkostninger. 

Er du studerende bør du derfor se efter, om dit forsikringsselskab tilbyder en særlig billig forsikring til studerende. Der kan være rigtig mange penge at spare, hvis man vælger en studie forsikring frem for en almindelig forsikring. På den måde kan man leve sit liv med lidt mere ro i maven, end hvis man ikke havde nogen forsikring.

Forsikring FAQ

Er du endnu lidt i tvivl om, hvad du kan bruge vores sammenligningstjeneste til? Så læs med herunder. Her svarer vi nemlig på de mest stillede spørgsmål, når det kommer til at sammenligne forsikring.

Hvordan sammenligner man forsikringer?

Når du sammenlingner forsikring kan du gøre det på forskellige parametre som for eksempel pris, vilkår og dækning. Du kan altså vælge at sammenligne på pris eller måske hvor godt du er dækket hos de forskellgie selskaber.

Hvor kan man sammenligne forsikringer?

Du kan sammenligne forsikringer lige her hos os. Vi har samlet alle de oplysninger, der er nødvendige for at du kan foretage en grundig sammenligning af forsikringer og dermed træffe en informeret beslutning, når du skal vælge din nye forsikring.

Hvor sammenligner man priser på forsikring?

Du kan naturligvis også sammenligne priser på forsikring lige her hos os. Du kan sortere i vores oversigt over forsikringer, så du ser den billigste forsikring først.