Dyreforsikring

Lad forsikringsselskaberne komme til dig med et godt tilbud

I Danmark er det nødvendigt, at du har en ansvarsforsikring, når du anskaffer dig en hest eller en hund. Derudover er denne form for forsikring ikke lovpåkrævet ved anskaffelsen af andre dyr, og det er derfor op til dig som ejer af dit kæledyr, om du har behov for en ansvarsforsikring eller en sundhedsforsikring i hverdagen. På nettet kan du finde mange resultater på bedst i test dyreforsikringer, og derfor er det en god ide, at du gør dig klar over dine behov, når det kommer til dit kæledyr, inden du beslutter dig for, hvor du gerne vil have din dyreforsikring.

Bedste dyreforsikring

Den bedste dyreforsikring, som du kan tegne for dit kæledyr, er den mest dækkende forsikring til de behov, som dit kæledyr har i hverdagen. Dette betyder, at det er en god ide, at du overvejer, om dit kæledyr udelukkende er til for at hygge med familien, eller om den bliver brugt som et led i træning eller arbejde. Derudover er det vigtigt, at du overvejer de forskellige sundhedsmæssige skavanker, som din hund, hest, kat eller marsvin kan have, som kan blive dyre i længden, hvis du ikke tegner en sundhedsforsikring gennem din dyreforsikring.

Dyreforsikring FAQ

Det kan for mange være forvirrende, hvornår det er vigtigt, at man tegner en dyreforsikring, og der kan være mange spørgsmål involveret i processen. Derfor får du svarene på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med en dansk dyreforsikring her.

Skal man tegne dyreforsikring?

Det er forskelligt fra kæledyr til kæledyr, om du har behov for en dyreforsikring. Det er lovpåkrævet, at du har en ansvarsforsikring i forbindelse med din dyreforsikring, når du anskaffer dig en hest eller en hund. Det er dog ikke lovpåkrævet, hvis du anskaffer dig en kat, en naver eller anden form for kæledyr. Dog kan det være en god ide, at du anskaffer dig en sundhedsforsikring, hvis dit kæledyr skulle have behov for medicin eller en operation, da dette kan koste mange penge for nogle arter og racer af dyr. 

Kan man overdrage dyreforsikring?

Hvis du køber dit kæledyr, uanset om det er hest, hund, kat eller noget helt fjerde, så er det muligt, at du kan få overdraget dyrets tidligere dyreforsikring. Her skal navnet blot ændres, når det kommer til ejerskab, og du skal huske, at du fremover overtager alle former for betaling i forbindelse med dyreforsikringen, når du overtager dyret. 

Hvad koster en dyreforsikring?

En dyreforsikring pris er som oftest op til det enkelte dyr. Dette betyder, at prisen bliver udregnet efter, hvor gammelt dyret er, og hvilken sundhedstilstand dyret er i. En dyreforsikring pris kommer også an på, hvilken art og race, dyret er, da der er nogle arter, som kan være dyrere at få en forsikring på end andre. Hvis du gerne vil høre mere omkring en eventuel pris på en dansk dyreforsikring, så er det en god ide, at du tager kontakt til dit foretrukne forsikringsselskab og hører deres tilbud på en dyreforsikring pris. Som oftest kan du nemt og simpelt få en dækkende billig dyreforsikring.