Bådforsikring

5/5
5/5
5/5
3.5/5
5/5
4.5/5
3.5/5
5/5

Indhold

Bådforsikringen er for dig, der elsker at sejle og ejer din egen båd. Hvad enten du ejer en sejlbåd, en jolle, en motorbåd eller en helt fjerde type båd, har du brug for en bådforsikring til dig selv og din båd, så du er sikret, hvis du kommer ud for en skade eller et uheld, når du er ude at sejle.

Bådforsikring overblik

Hvis du er på jagt efter den forsikring, der passer bedst til dig og dit skib, så er du komemt til det helt rigtige sted. På dette site har vi nemlig samlet en komplet oversigt over bådforsikring på det danske forsikringsmarked. Dette har vi gjort for at gøre det nemmere for dig at finde den forsikring, der passer bedst til dig. Du kan sammenligne forskellige bådforsikringer på parametre såsom pris, dækningsgrad og forsikringsvilkår. På den måde får du altså det bedste bådforsikring overblik.

Bådforsikring pris

Prisen for en bådforsikring kan variere utroligt meget, da det afhænger af værdien på din båd, samt bådtype, forsikringssum, alder og meget mere. Bådforsikring pris kan således starte ved omkring 2500 kr om året for mindre, ældre bådtyper, men kan også sagtens komme helt op omkring 20-25.000 kr om året for de nyere, større og mere værdifulde bådtyper.

Billig bådforsikring

Er du på jagt efter en billig bådforsikring? Så er du landet det helt rigtige sted. Det kan sagtens betale sig at sammenligne bådforsikring, da der kan være mange penge at spare ved at vælge den billigste bådforsikring frem for den dyreste. Husk dog altid, at prisen for din bådforsikring afhænger af alder, stand, bådtype og mange andre parametre, så jo større en båd du har, jo mere vil forsikringen af den sandsynligvis koste.

Bedste bådforsikring

Den bedste bådforsikring for dig er naturligvis den, der er tilpasset så den passer nøjagtigt til din båd. Den bedste båd forsikring vil også være den forsikring, som giver dig den bedste dækning. Når du leder efter en god bådforsikring bør du gå efter den, hvor du får mest mulig dækning for pengene. Med andre ord skal du være dækket så meget som muligt – for eksempel ansvarsforsikring, skader på din båd eller på maskineriet, bådforsikring uden for højsæson, bådforsikring under landtransport og eventuelt dækning af udgifter til retssager, hvor du og din båd er indblandet.

Bådforsikring FAQ

En almindelig bådforsikring dækker dit ansvar, hvis du kommer til at skade andre personer eller deres både, mens du er på din båd. Med en bådforsikring har du også mulighed for at sikre din egen båd mod skader eller ulykker. Men hvad går en bådforsikring mere præcist ud på? Det har vi forsøgt at overskueliggøre for dig her i vores bådforsikring FAQ, hvor vi svarer på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med bådforsikring.

Hvilken bådforsikring er lovpligtig?

Der er som sådan ikke nogen lovpligtig bådforsikring, hvis du ejer en almindelig sejlbåd eller en jolle. Dog kom der i maj 2018 nye regler for lovpligtig forsikring til speedbåde. Disse regler gælder som udgangspunkt for de både, som kræver et bevis eller et cerffikat at sejle. Der er desuden flere og flere havne, der kræver, at man har forsikring på sin båd, selvom det ikke er lovpligtigt.

Hvad dækker en bådforsikring?

En almindelig ansvarsforsikring til båd dækker de skader, som du og din båd måtte forvolde andre personer eller både. Den dækker med andre ord det ansvar, du kommer til at stå med, hvsi du gør skade på en anden person eller båd på vandet. Mange tilvælger en kaskoforsikring til båd, så man også er sikret i forbindelse med for eksempel hærværk, tyveri, brand, skader ved søsætning eller landtransport mm.

Hvad koster en bådforsikring?

En bådforsikring kan som sagt koste alt mellem 2000 og 25.000 kr. Prisen for din bådforsikring afhænger af størrelse, stand, alder, bådtype, skrogmateriale, forsikringssum, din alder og mange andre parametre.

Find forsikring på Dyreforsikringer, Mc forsikringer, Indboforsikringer m.m.